Vetplekken, donkere vlekken, op hoofd- en armsteunen

Gepubliceerd op 21 juni 2021 om 10:14

Op eender welke manier, wordt er bij zichtbare vetplekken van de hoofdhuid aangeraden om opnieuw te kleuren, aangezien Gel Degreaser ook kleur kan verwijderen tijdens het proces waarin de vetplekken onttrokken worden van het leder.

Breng de Gel Degreaser aan op het te behandelen oppervlak. Van zodra deze gedroogd is, zal deze een groen-bruine kleur krijgen daar waar de vetten uit het leder zijn onttrokken. Stofzuig hierna het behandelde oppervlak en herhaal. Van zodra er geen verkleuring meer plaatsvindt, is het oppervlak volledig vetvrij.

Indien u niet-gecoat leder heeft, zoals aniline of pull-up leder, wrijft u grondig alles na met Alcohol Cleaner en kan u een Colour Enhancer of Antique Restoration Cream aanbrengen
Indien u gecoat of gedekverfd leder heeft, wrijft u hierna alles na met Alcohol Cleaner en herstelt u de kleur met  een DIY Recolouring Kit.

Na het herstellen van de kleur van het lederen item, is het steeds raadzaam een extra bescherming te voorzien in de vorm van Protection Cream, Protection Spray, Dye Stopper voor de gedekverfde ledersoorten of Aniline Protection Spray voor aniline en Silk Dressing voor pull-up leder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.