Gratis verzending in België voor bestelling over € 50

Home » Retour Beleid

Retour Beleid

RETOURNEREN

Als particuliere klant kan u beroep doen op het herroepingsrecht (de bedenktijd).

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5.70 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via email naar info@lrcbelgium.be. Na bevestiging mag u het goed retourneren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangen van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde ontvangen is.

Bepaalde producten die u via deze webwinkel koopt, zoals maar niet gelimiteerd tot verven op kleurcode, worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is hierop dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

Indien u producten retourneert, bewaar dan uw verzendbewijs goed.
U kunt producten retourneren naar het onderstaande adres:

Leather Repair Company Belgium
Tiensesteenweg 261
3800 Sint-Truiden

 

Voor onze professionele klanten bestaat er tot op heden geen herroepingsrecht. Het plaatsen van een bestelling staat gelijk tot het aanvaarden van al onze algemene voorwaarden.

Indien er zich een probleem stelt met onze facturatie, vragen wij u in eerste instantie om uw grieven bekend te maken via e-mail naar info@lrcbelgium.be. Wij wensen wederzijds respectvolle relaties op te bouwen met al onze klanten en zullen al het mogelijke doen om eventuele fouten van onze kant zo snel en efficiënt mogelijk op te lossen.

Indien u, na voorgaande bemiddeling, nog steeds niet akkoord wenst te gaan met de factuur, dan dient u dit kenbaar te maken door een aangetekend schrijven, binnen de 8 dagen na ontvangst van desbetreffende factuur, te verzenden naar bovengenoemde adres. Dit aangetekend schrijven dient eveneens te worden voorafgegaan door een afzonderlijke e-mail. In beide schrijvens dient een duidelijke vermelding te staan van de betreffende factuur en dient te voorzien in een gegronde en wettelijke redevoering waarom u niet akkoord gaat met de factuur.

Na het ontvangen van het aangetekend schrijven, zullen wij de volgende stappen bepalen in samenspraak met onze adviseurs.

Retourneren van goederen zonder voorafgaand akkoord van onze kant zal onder geen beding aanvaard worden.

Wij zullen eveneens nooit overgaan tot het opnieuw inkopen van gekochte of reeds geleverde goederen van eender welk van onze professionele klanten of om eender welke reden.