Gratis verzending in België voor bestelling over € 50

Home » Opleidingen » Opleidingen

2-daagse opleiding tot Leather Repair Technician.

Wat mag je verwachten?

Alle nodige informatie rondom leder en het LRC productengamma, hoe te reinigen, onderhouden, herstellen en herkleuren van leder en vinyl.

Bij de herstellingen leren we crakelé, scheuren of sneden en allerhande andere beschadigingen te herstellen, zogenaamde SMART repairs.

 

Als erkend LRC-Technician krijg je vermelding op onze social media en website en doorverwijzingen van potentiële klanten uit jouw regio.

Je wordt eveneens toegevoegd aan een professioneel netwerk van getrainde herstellers, die wereldwijd actief zijn in verscheidene branches.

Verder krijg je natuurlijk ook de mogelijkheid alle producten uit het LRC gamma aan een voordeliger tarief aan te kopen.

Deze kennis is niet enkel toepasbaar op auto interieurs maar op alle lederen, vinylen of plastic items en kan perfect op locatie uitgevoerd worden!

 

 

 

Kostprijs?

€ 449 excl. BTW (drank, lunch, gebruik van de materialen en een startset inbegrepen)

Indien gewenst kan men ook inschrijven zonder de startset of indien men beslist een professionele set aan te schaffen na de opleiding en de ongebruikte startset inlevert, zal er weer een deel in mindering gebracht worden.

 

 

 

Waar?

Esperantolaan 11 unit 17, 3300 Tienen

Gemakkelijk bereikbaar met de wagen via de E-40 en kort bij het Tiense treinstation.

 

 

 

 

Wanneer?

- 8-9 mei 2021 (2 plaatsen beschikbaar)

- 5-6 juni 2021 (3 plaatsen beschikbaar)

- 3-4 juli 2021 (3 plaatsen beschikbaar)

- 7-8 augustus 2021 (3 plaatsen beschikbaar)

 

 

Inschrijving wordt enkel vastgelegd na betaling van het inschrijvingsgeld.Neem voor inschrijving contact met ons op via e-mail of social media.Slechts 3 deelnemers per training, dus het aantal plaatsen is beperkt!